مضرات استفاده از مشروبات الکلی در برنامه زنده رادیویی " راه تندرستی "

به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی  دکتر بیگلری رئیس دبیرخانه تخصصی کارگروه سلامت و امنیت غذایی معاونت  اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در برنامه زنده رادیویی " راه تندرستی " در خصوص مضرات استفاده از مشروبات الکلی صحبت نمودند.

ایشان گفتند هر عاملی که باعث آسیب رساندن به سلامت انسان شود از جمله مصرف الکل، اعتیاد به مواد مخدر و قلیان نیاز به افزایش آگاهی آحاد افراد جامعه در خصوص خطرات و عوارض آن موضوع را دارد.

وی تصریح کرد به هر حال خواسته  یا ناخواسته مصرف مشروبات الکلی باعث تهدید جدی سلامت افراد از جمله زخم معده ، سیروز کبدی ، سرطان دهان ومری ، آسیبهای اجتماعی، افسردگی و در نهایت زوال عقل می گردد.

دکتر بیگلری در ادامه افزود باورهای غلط  درخصوص مصرف الکل مبنی بر دفع سنگ کلیه، پایین آوردن خطر بیماریهای قلبی و کاهش استرس وجود دارد اما مصرف آن باعث ایجاد خطرات بیشتر برای فرد از جمله هپاتیت الکلی، پوکی استخوان، اختلالات شناختی و درنهایت سکته مغزی می گردد.

رئیس دبیرخانه تخصصی کارگروه سلامت وامنیت غذایی تاکید کردند وابستگی به مشروبات الکلی جهت قطع مصرف نیازمند مشاوره با روانپزشک است.

ایشان در خاتمه یادآور شدند مصرف الکل در موقع رانندگی می تواند باعث تصادفات و حوادث خطرناکی شود که تبعات و آسیبهای اجتماعی همچون آسیب دیدگی کودکان ، سالمندان و حتی مرگ رابه دنبال خواهد داشت .