بیمارستان صحرایی یک روزه در روستای سنگ سفید شهرستان صحنه برپا شد

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه از برپایی بیمارستان صحرایی یک روزه در روستای سنگ سفید شهرستان صحنه خبرداد.

دکتر رضا منصوری با اعلام این خبر گفت: در آستانه هفته دفاع مقدس، بیمارستان صحرایی یک روزه در روستای سنگ سفید شهرستان صحنه توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی استان باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برپا شد.

وی اظهارداشت:در این برنامه ۲۱ نفر از اعضاء هیئت علمی(متخصص وفوق تخصص) ، ۷ نفر از پزشکان عمومی و ۲۳ نفر کادر پیراپزشکی و بهداشتی حضور داشتند.

دکتر منصوری عنوان کرد : ویزیت متخصص و فوق تخصص ۹۳۱ نفر ، خدمات دندانپزشکی ۹۷ نفر ، انجام اکوکاردیوگرافی ۵۳ نفر،تجویز و تحویل عینک ۱۰۳ نفر،خدمات مامایی ۴۷ نفر
،ارجاع به مراکز تخصصی و پیگیری ۳۶ نفر
و تحویل دارو به ۱۲۲۴ نفر از جمله خدمات ارائه شده در این بیمارستان بود.

به گفته وی ارزش کل ریالی خدمات انجام شده رایگان شامل ویزیت، اکو، خدمات دندانپزشکی، دارو، عینک و ... یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال بود.