مختصری از فعالیت سنگ نوردی اخیر گروه سنگ نوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با احترام ، در راستای ثبت نام داوطلبان کوهنوردی ،با هدف فتح قله مرتفع استان گلستان (گاوکشان) به استحضار می رساند زمان حرکت بلافاصله پس از اقامه نمازظهر روز سه شنبه تاریخ 1398/07/16 با توکل به خدا ازساختمان شماره یک ستاد دانشگاه حرکت می کنیم و . . . .
وسایل مورد نیاز:
کارت شناسایی-کارت بیمه ورزشی- پوتین کوهنوردی همراه با جوراب ضخیم ،کوله پشتی با روکش ،دستکش نخی سفیدرنگ ،کلاه ،عینک ، بادگیر ،لباس گرم، یک جفت عصا ، کوله پشتی آماده صعودکه محتوی آن شامل وعده های خوراکی به میزان شش ساعت کوه پیمایی همراه نوشیدنی مورد نیاز، چراغ پیشانی و باطری اضافه ،چادرو کیسه خواب ، زیرانداز، دمپایی، تلفن همراه ،پاور بانک - ساک جلو دستی مجهزبه یک وعده شام سه شنبه شب همراه با نان ،لیوان،قاشق،چاقو باشد،همراه داشتن طناب انفرادی دور از انتظار نمی باشد.

فعالیت اخیر سنگ نوردی گروه کوهنوردی دانشگاه در قالب سه برنامه و سه روز مجزا به شرح ذیل صورت گرفت :

1)تمرین روی دیواره زرد کوتاه منطقه ی پارک شرقی (ارتفاع آن بیش از نود مترمی باشد )به نام غار دوبه در دانشگاه در چهار مرحله و اجرای آن در تاریخ 1398/07/05 توسط پنج نفر

1

2)ترمیم و بهسازی مسیر با استفاده از کارگاه زنجیرهای ایمن و ایجاد 19 رول بولت (پیچ وصفحه) استاندارد و ایمن در دیواره ی بیستون مسیر میانی از کف تا حوالی پله ی سوم توسط چهار شرکت کننده

2

3) تمرین روی دیواره زرد کوتاه منطقه ی پارک شرقی (ارتفاع آن بیش از نود مترمی باشد )به نام غار دوبه در دانشگاه در چهار مرحله و اجرای آن در تاریخ 1398/07/12 توسط چهار نفر

3