برگزاری کارگروه نظام نوین مالی ( حسابداری تعهدی )

جناب آقای دکتر نوری زاد سرپرست محترم دانشگاه به عنوان اولین سخنران این کارگاه ضمن تاکید بر اهمیت موضوع در خصوص تکلیف واحدهای دانشگاه مبنی بر اجرایی شدن نظام نوین مالی رهنمودهایی را ارایه داشت در ادامه آقایان دکتر شکیبا معاون محترم توسعه مدیریت و منابع و کیانی مدیر محترم امور مالی دانشگاه در این راستا مطالبی را به سمع و نظر حضار رساندند  .
سپس سه نفر از کارشناسان کارگروه تعهدی در زمینه های تخصصی مطالبی را به شرح ذیل جهت استحضار مدعوین بیان داشتند :
1 . تعریف حسابداری تعهدی و نقدی و تفاوتهای آن ، توسط سرکار خانم دولتخواه رابط محترم اجرایی نظام نوین مالی
2 . اصل و اساس حسابداری دولتی توسط جناب آقای عزیزی

3 . آشنایی مقدماتی با برنامه نرم افزاری حسابداری تعهدی توسط جناب آقای نصرتی