تعیین محل انجام تعهدات قانونی خاص پذیرفته شدگان آزمون بیست و هشتمین دوره فوق تخصصی

احتراماً به اطلاع می رساند تعیین محل انجام تعهدات قانونی خاص پذیرفته شدگان آزمون بیست وهشتمین دوره فوق تخصصی با پیش نیاز رشته های داخلی در روز پنجشنبه مورخ 30/4/1390 ساعت 9 صبح و پیش نیاز رشته های اطفال، جراحی عمومی و روانپزشکی ....

سلام علیکم

در روز پنجشنبه مورخ 30/4/1390 ساعت 14 بعدازظهر در محل دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی واقع در شهرک غرب ـ میدان صنعت ـ خیابان فلامک جنوبی ـ خیابان سیمای ایران ـ ساختمان نصر 5 ـ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ـ طبقه دوم انجام خواهد شد.

مقتضی است دستور فرمایید مراتب کتبا به اطلاع پذیرفته شدگان رشته های فوق تخصصی آن دانشگاه رسانیده شود.

مبانی تعیین محل خدمت بشرح زیر خواهد بود:

1 – نیازهای اعلام شده بصورت مکتوب توسط دانشگاهها

2 – نیازهای اعلام شده و شناسایی شده توسط معاونت درمان

3 – عضویت در هیأت علمی پیمانی، رسمی با یا بدون ماموریت آموزشی

1/3- اعضای هیات علمی رسمی آزمایشی یا قطعی و پیمانی که جهت ادامه آموزش از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند، می بایست براساس مصوبه هفتادمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی به میزان سه برابر مدت تحصیل اقدام به سپردن سند تعهد محضری به دانشگاه ذیربط نموده و سپس تصویر سند فوق را به همراه حکم ماموریت آموزشی به دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی و نیز معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی محل آموزش تحویل نمایند.

4 – کارکنان رسمی وزارتخانه ها، سازمانها و یا نهادها و همچنین پذیرفته شدگان آزاد ملزم به سپردن تعهد محضری خدمتی خاص به میزان 2 برابر مدت آموزش جهت مناطق محروم تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهند بود.

ضمناً جهت ثبت نام ارایه سند تعهد محضری جهت کلیه پذیرفته شدگان الزامی است.

یادآوری می گردد در صورت غیبت پذیرفته شدگان، دبیرخانه راساً نسبت به تعیین محل انجام خدمات قانونی آنان اقدام خواهد نمود

دکتر سیدامیرمحسن ضیائی
 قائم مقام معاون آموزشی و مدیر کل اعتباربخشی و ارزیابی