برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 1390

آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال جاری ، در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه مورخ 2/4/90 و یک نوبت صبح روز جمعه 3/4/90 باحضور 2164 داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزارگردید .
شرکت کنندگان در این آزمون در 52 رشته با یکدیگر به رقابت پرداختند که تعداد 1412 نفر از داوطلبان زن و 752 نفر آنان مرد بودند .
پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال 1378 آغاز شده است و در حال حاضر در رشته های بیوشیمی بالینی ، علوم تشریحی ، پرستاری مراقبتهای ویژه ، بهداشت محیط ، میکروب شناسی ، فیزیک پزشکی ، مهندسی پزشکی و روانشانسی بالینی دانشجو تربیت می نماید .
همچنین امسال برای اولین باردر رشته آمار زیستی نیز دانشجو پذیرفته خواهد شد .